Magyar webmester blogajánló

Írta: | 2008. november 23. | kategóriák: Blogolok, Web

Az elmúlt két napban több rendben is nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam a WebPillangóval kapcsolatosan. A tegnap Patai Laci lepett meg, ma daSSad várt (ismét) meglepetéssel. Ezek a kedves bejegyzések arra sarkaltak, hogy indítsak egy mémet (internetes játékot). A játékszabályok nagyon egyszerűek: írjunk három, lehetőleg magyar, olyan blogról, amit gyakran olvasunk és tisztelettel vagyunk azok szerzője felé (tudom, nehéz a választás, én a frissítés/minőség hányadoshoz fordultam segítségért a döntés során) majd hívjuk meg őket a játékba, hogy ők is elmondhassák az saját listájuka.

daSSad internetes pénzkeresés blogja

Elsősorban megszeretném köszönni daSSadnak, amiért pozitív képet festett a WebPillangó webmesterblogról! Az ő oldala szintén egy webmestereknek szóló oldal. A hangsúly az internetes pénzkeresésen van. Ő maga a napokban töltötte a 21. életévét, ennek ellenére nagyon aktív és ügyes az internet kiaknázásában. Patai Lacihoz hasonlóan, daSSad is SEO fórum öregróka.

Az általam választott magyar webmestereknek szóló oldalak a következőkben olvashatod. A sorrend alfabetikus.

Blog bloggereknek

Az i-do-web szerkesztője Varsányi Martina (másnéven xSolutions). A blogja főleg a tanulnivágyó bloggereket célozza meg, de mindenféle webbel kapcsolatos irányzattal is foglalkozik az online napló vezetés mellett.

Martina, ezennel meghívlak, csatlakozz a játékhoz!

Longhand SEO blog

Aki foglakozik keresőmotor optimalizálással, az bizonyára már jól ismeri Longhand SEO blogját, az optimalizalas.info -t. Csak ajánlani tudom, mivel nagyon sok okosságot tanultam az oldalán!

Longhand, ezennel meghívlak, csatlakozz a játékhoz!

Magyar leírás gyűjtemény

Harder oldala, a tutorial.hu valószínüleg a legismertebb magyar, leírásokkal szolgáló, webmester portál. Évek óta nagy előszeretettel olvasom az oldalt és résztveszek a kellemes hangulatú fórum életében.

Harder, ezennel meghívlak, csatlakozz a játékhoz!Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üresKöszönöm a kedves szavakat de igazán nem a “viszontirás” kedvéért irtam, hanem azért hogy az én látogatóim is értesüljenek nagyszerü blogodról, ha eddig esetleg nem fedezték volna föl.

dassad 2008. november 23. - 15:18

Nincs amit, a blogod azért említettem meg, mert így láttam helyesnek, nem azért, hogy feltétlenül viszontírjak 🙂

Avatar Tupacko
2008. november 23.
17:01

Te tudod… köszi 🙂

dassad 2008. november 23. - 20:33