Inspiráció: online és offline

Írta: | 2008. szeptember 26. | kategóriák: Design, Photoshop, Web

Hiszem, hogy nem egyedül vagyok az, akinek inspirációs gondjai vannak. Épp ezért úgy döntöttem, hogy a WebPillangó keretén belül indítok egy inspiráció kereséssel foglalkozó írássorozatot. Amikor ezt olvasod, akkor már minden bejegyzés meg van írva és bizony minden nap megfog jelenni egy újabb és egy újabb ötlettár az oldalon. Természetesen csak “amíg a készlet tart”.

Jacek Yerka inspirál

Forrás: http://www.yerkaland.com/

Néhány ötletet Anne Van Wagener egyik írásából merítettem, másokat a MűhelyTitkok oldallécébol lestem el. Vannak amelyek csupán agyszülemények, de vagy nekem használtak vagy valahol hallotam róluk. A lényeg, hogy legyen eredménye annak, hogy időt szánunk a kreatívitásunk fejlesztésére és gondozására.

Az első inspirációval foglalkozó leírás hétfőn látja meg a napvilágot! Ne felejtsd el megnézni, iratkozz fel a WebPillangó RSS csatornájára.Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üresez izgalmasnak tűnik, és amúgy nekem is vannak ilyen gondjaim, hogy legtöbször könyebb megvalósítani(lekódolni, stb) mint kitalálni magát a grafikát…sajnos. No én izgalmasan várom a továbbiakat!

Hawk 2008. szeptember 26. - 23:25

Óktóber 9.éig minden hétköznap lesz egy inspirációról szóló bejegyzés. Ez garantált, ha csak nem esik szét valmiért az oldalam 🙂

Avatar Tupacko
2008. szeptember 26.
23:32

Én innen álmodozom grafikákról:
http://www.webdesignerwall.com/trends/2008-design-trends/

pazzo 2008. szeptember 27. - 18:07

Bizony, nagyon jó bejegyzést írt Nick, bár az ő blogja sem semmi, meg a portfóliója is magáért beszél 🙂

Avatar Tupacko
2008. szeptember 27.
18:47