8 Firefox bővítmény WordPress bloggereknek

Írta: | 2009. október 19. | kategóriák: Blogolok, Speciális, Web

Összegyűjtöttem nyolc nagyszerű eszközt, ami megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a WordPress blogolást. Néhány eszköz nem csak WordPress blogokkal tud kapcsolatba lépni és némelyik nem csak Firefox kiegészítőnek használható. Érdemes kipróbálni, hasznos kis pluginek!


Deepest Sender

Egy igazi nagymester. Támogatja a Firefoxot, a SeaMonkeyt és a XUL Readert is! Csak néhány blogszolgáltatót engedjetek meg felsorolni: LiveJournal, WordPress, Blogger, stb. Mindet támogatja! Finomságai közé tartoznak: több felhasználói profil, grafikus szövegszerkesztő, Drag and Drop, helyesírás ellenörző, piszkozatok és offline mód.

DashBlog

A DashBlog segítségével egyszerűen publikálhatsz videókat az internetről. Több klienst is ismer, pl. WordPress, Twitter és Tumblr.

WordPress fejlesztés

Egy hasznos kiegészítő WordPress fejlesztőknek. WordPress verzió emlékeztető, Codex és még sok könnyítő eszköz az ujjaink alá állítva!

Screen Grab to WordPress

Az elterjedt Screen Grab plugin továbbfejlesztett változata. Gyotsan és egyszerűen készíthetünk egy képes WordPress bejegyzést a bővítményt használva.

ZWordpress

A ZWordpress sajnos csak Firefoxba képes beépülni, de ez nem ok arra, hogy ne legyen hasznos. Rengeteg billentyűparancsával képes a blogolást néhány gombnyomásnyira zsugorítania!

Monkiri

A Monkiri egy érdekes plugin. Használata lehetővé teszi weboldalak vagy weboldal részek pillanatok alatt való megosztását!

ScribeFire

A ScribeFire egy hasonló eszköz. Fogd és húzd a publikálni kívánt szöveget (akár formázott szöveget is) a ScribeFire-be és publikáld blogodon azonnal!

Zemanta

A Zemanta egy professzionális eszköz. Többekközt támogatja a Firefoxot és az Internet Explorert, van Live Writer pluginja és többféle szerver oldali bővítménye is, pl. WordPresshez, MovableTypehoz, Drupalhoz és Joomlahoz is!Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üresNagyon érdekes kis cikk Tupackó, eddig nem is sejtettem hogy léteznek ilyen pluginek is 🙂 1-2 használatba is veszek!

codee47 2009. október 19. - 19:06

Használd csak egészséggel!

Avatar Tupacko
2009. október 19.
19:11

A Deepest Sendert biztosan kipróbálom. Most két böngészőt használok a több profil miatt.

Jó válogatás volt, köszönöm.:)

pudingocska 2009. október 19. - 19:58

Örülök, hogy segíthettem!

Avatar Tupacko
2009. október 19.
20:19

Nem rosszak 🙂 Én csak azért nem használom őket,mert minden bejegyzésnél van néhány egyedi mezős információm 🙂

Balou 2009. október 20. - 14:19

Elképzelhető, hogy vannak olyan bővítmények is, amelyek képesek kezelni az egyedi mezőket! Sőt, biztosan vannak ilyen pluginek Firefoxhoz, csak jól utána kell keresni! 🙂

Avatar Tupacko
2009. október 20.
14:30

Lehetséges 🙂 De ettől függetlenül jól elvagyok az alap admin felületen 🙂

Balou 2009. október 20. - 15:07

Ezzel a gyüjteménnyel az a baj hogy 10-ből nyolc nem kompatibilis a FF 3.5.3 verzióval.

pecsabi 2009. október 21. - 20:50

Startbol 8 plugin van, abbol talalomra megneztem 4et, es ebbol harom 3.5osre is van, a masik meg pedig lehet mukodik, amiert nem irja, csak a 3.5-ot 🙂
Melyik 8ra gondoltal a 10bol, hogy nem kompatibilis?

Avatar Tupacko
2009. október 21.
22:09

Többször is elírtad ezt: cask –> csak

🙂

Feriman 2009. november 2. - 21:17

Koszi, atnezem!

Avatar Tupacko
2009. november 2.
21:38

Sajnos szinte egyetlen bővítmény sem letölthető (az utolsót már meg sem próbáltam). Igaz , Mac-em van, lehet hogy ez az oka…

Niko 2010. augusztus 23. - 04:57