Webdesigner csemege

Írta: | 2008. április 20. | kategóriák: Adatbázis kezelés, Photoshop, Programozás, Web

Top tartalom, csillagot érdemel :)A WebPillangó eddigi bő féléves pályafutása alatt született néhágy olyan bejegyzés, ami iránt szépen gyarapodott az érdeklödők száma. A bejegyzés célja egy helyen összegezni ezeknek a bejegyzéseknek a krémét, témától függetlenül, legyen az photoshop, webdesign, web programozás vagy bármi egyéb kiegészítő, mint például a Magyar-Angol, Angol-Magyar Photoshop szótár program formájában megvalósítva.

A csemegézést a legtöbbet értékelt és a legjobb értékelést szerzett bejegyzésekkel kezdem. Az értékelést a bejegyzések alján lehet elvégezni a csillagokat használva. A legtöbb szavazatot a Retró kép készítése segédlet kapta. A legjobb értékelést pedig a WebPillangó Photoshop szótár.

A Google Analytics szerinti, a WebPillangón, a top tartalom (top content) a következőkből áll:

Befejezésként összeválogattam néhány összefüggő bejegyzést, ami segít átlátni, megérteni egy adott témát a web és grafika területén. Az első csoportot a WordPress hackek képezik, design és SEO szinten:

A második, kiterjedtebb, sorozat a WordPress sablonkészítéssel van összefüggésbe, az alapoktól az aprólékosabb dolgokig:

Photoshop téren nem igazán vannak sorozatok, ha vannak is, legfeljebb két leírásból állnak (talán a jövőben lesznek hosszabb, összefüggő segédletek is). Mégis, grafika terén is vannak sorozatok, ahogyan a sablonkészítést is be lehet sorolni a grafika kategóriájába. A következő linkek talán mégis jobban húznak a grafika irányába: a web 2.0 elemzése grafikai, kódolási és társadalmi szempontokból:

Blogkészítés témában, hogyan is érdemes blogolni, vagy mit tegyünk az oldalunkkal, hogy az többet nyujtson az olvasók számára a következő listából lehet válogatni:

Lassan kezd sok link lenni egy oldalon, szóval zárnám is a WebPillangón megjelent, látogatott és kommentált írások válogatását. Az utolsó lisában a PHP és MySQL kapcsolatáról van szó, a kapcsolódástól az adatok kinyeréséig:

Jó olvasást!Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üres