Leírás küldés

Írta: | 2008. szeptember 04. | kategóriák:

Biztos vagyok abban, hogy sokan megkérdezik maguktól: miért kellene tartalmat beküldenem? A válasz bizony több rétegű, szempont függő. A legtalálóbb válasz talán az, hogy másokat segítesz, ha többlettudást hordozó oktatóanyagot, tutorialt vagy weboldalsablont küldesz. Ha ez nem eélg, akkor gondolj arra, hogy kapsz egy ingyenes, grafikus reklámfelületet, ami minden aloldalon látszik*, illetve minden leírásban megjelenik a neved és a weboldaladra mutató backlink. Mivel egy nyílt tartalmú oldalról van szó, ahol bárki kedvére olvashat és szerezhet “tudást“, a legjobb módszer a tananyag bővítésére az, ha az olvasók maguk is oldaszerkesztővé vállnak. Ezt két úton teheted: kommentálsz vagy bejegyzést írsz.

Az oldal bővítése egyszerű! Kezdésként egy levelet kell küldj nekem az impresszumban olvasható elérhetőségemre. A levélnek tartalmaznia kell a következő információkat:

A neved. Erre azért van szükség, hogy közölhessem az oldalon, kinek a szellemi tulajdona az alkotás. Ha regisztrációt is kérsz, akkor kérlek írd meg a beceneved (ez lesz a felhasználóneved) is. Ez egy szóból álljon és csak az angol ábécé betűit és számokat tartalmazhat.

A weboldalad. Ez az információ nem kötelező, csupán ha reklámozni szeretnéd az oldalad. Ha a céged weboldalát küldöd be, azt is szívesen elhelyezem az oldalon. Az íly módon szerzett linkek erősek SEO szempontjából, mivel tartalmi linkek és nem általáno, minden aloldalon megjelenő, kifele mutató hivatkozások.

A leírás vagy letöltés. Mindeképpen szükség van, hogy írj egy leírást vagy egy minimum két bekezdés kiterjedésű példaszöveget. Ezt azért kérem, mert szeretném látni, ha képes vagy minőségi tartalommal hozzájárulni az oldal fejlődéséhez.

További információk, amiket megadhatsz:

a jelszavad, ha azt szeretnéd, hogy készítsek egy felhasználói fiókot is

az email címed, ha nem adod meg és kérsz felhasználói fiókot, akkor azt a levélcímet fogom használni, ahonnan a leírást küldöd.

bármi egyéb, amit úgy érzel, tudnom kell.

* a fejlécben lévő reklámfelület akkor lesz a tied, ha az általad beküldött tartalomra sok pozitív visszajelzés érkezi. Ez a kommentek és szavazatok alapján, objektív módon döntődik el. A képlet egyszerű: ha te vagy az a szerkesztő, akinek az össz bejegyzéseire a maximális szavazat érkezett plusz akinek az össz bejegyzéseire a legtöbb megjegyzés érkezett, akkor a tied a reklámfelület. Természetesen a reklámfelületet én nem szerezhetem meg, így csakis rád vár!

Módosítva: 2008. Szeptember 4.Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üresSzia Tupacko!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az a “fejlécben lévő reklámfelület” a google hirdetéskre vontakozik, vagy mire ?

André 2009. január 31. - 19:17

Nem. Az csupan azert van, hogy segitse az oldal fenntartasat. A Google hirdetes mellett, jobbkez felol van ket reklam hely. Az egyik a Tutorial.hu reszere (illetve barki mas reszere, amennyiben tobb latogatot kuld az oldalra, bar ilyen meg egyelore kilatasban sincs), a masik meg az reszere, aki leirast kuld be es megfelel a feljebb leirt tenyeknek.

Egyelore nincs olyan leiras az oldalon, akinek a szerzoje adott volna weboldalt, amit megjelenitsek, szoval egyelore erre az oldalra hoz. Amint lesz weboldal, amire kicsereljem a linket, azon nyomban arra az oldalra fog mutatni, nofollow nelkul!

Avatar Tupacko
2009. február 2.
17:48

Új pénz kereseti lehetőség, most sokat lehet ezzel keresni!
http://cashonlinenow.info/random

Andrea 2010. március 26. - 15:14