Új magyar Photoshop oldal

Írta: | 2009. május 30. | kategóriák: Blogolok, Hírek, Photoshop

Nemrégiben Barát Csaba egy új blogot indított a Photoshop megismerésére vágyok számára. A SuperTutorial.hu eltér a magyar tutorialos oldalak zömétől, mivel a tanítások kiváló minőségű videó formájában kerülnek publikálásra. Természetesen, aki nem szeretné megtekinteni a videókat, a fontos lépések szöveges formában is megtalálhatók a beágyazott média alatt.

Néhány érdekesség, személyes észrevétel az oldallal kapcsolatban. Az első dolog, ami felhívta a figyelmem, hogy az oldalnak négy, választható kinézete/sablona van. Nekem a kettős jelzést viselő arculat tetszik a legjobban, mivel egyszerű, letisztúlt, átlátható és mégsem teljesen minimalista. Véleményem szerint az alap kinézetet jó volna lecserélni a három maradék kinézet valamelyikére, mivel a többi komolyabb hozzaállást tükröz.

Az oldal sajátossága, hogy bárki regisztrálhat és szabadon blogolhat a jómodor határai közt. Az írások megjelenése és törlésre kerülése csupán Csabától függ. Az oldalon vannak linkcsere lehetőségek, de akár a bejegyzésekben és a hozzászólásokban is lehet saját oldalunkat reklámozni. A hozzászólások nem kell a témához kapcsolódjanak, viszont káromkodni nem szabad. Szerény véleményem szerint az itt említettek kissé könnyelműségre utalnak, komolytalanságot hordoznak magukban. Remélhetőleg nem fog rossz vége lenni ennek a naív hozzaállásnak.

Aki jó minőségű, kellemes zenei aláfestéssel felvértezett, Photoshop videó bemutatókat szeretne nézni, annak mindenképpen ajánlom az oldalt. További hasznos infók.Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üresAnnyit hozzá tennék, hogy nem csak photoshop lesz. Miután ezt a témát kipörgettem, át térek mondjuk flashre vagy 3d-re.

Anim 2009. május 30. - 00:07

Azért a Photoshop témát nem lehet csak úgy kipörögni 🙂 A művészet a kreativitáson múlik, ami jelenlétében viszont nem lehet abbahagyni a Photoshoppolást.
Az más kérdés, hogy egyéb irányban is megpróbálkozol. Pár éve én is 3Dztem (nem csak rajzoltam, egyetemre készítettem egy OpenGL játékot is. A koncept egy A kocka filmhez hasonló kockás szerkezetben való járkálás, Counter Strike és egyéb hasonló játékokhoz hasonló billentyüzet és egér kombinációs interakció és a megszokott kígyós játékokból átvett gyűjtügetés. Nos, ez esetben pizzát evett a játékosunk. Mivel több kameraállás van, különféle effektek, stb. plusz, hogy nem vagyok OpenGL guru, csak a szárnyaim nyitogattam … sajnos kicsit nagy lett a rendszerigénye, főleg a valósidejű árnyékszámolás miatt. Ja, és az árnyék csak Ati kártyákon fut)

Avatar Tupacko
2009. május 30.
14:04

remélem jó lesz ez az oldal

bálint 2014. január 12. - 13:51