Uj Digg.com es design

Írta: | 2007. december 06. | kategóriák: Hírek

Új Digg.com designMi történt a Digg.com-mal? Végre elindúlt az oly’ nagyon várt kép főkategória is, illetve kapott egy pofás új designt (az admin felület is, a felhasználói felület már néhány hete ilyen, amilyen). A képek részben, ahogyan azt a nevei is sugallja, képeket lehet megjegyezni és azokra lehet szavazni. Az említett részt a Digg.com egy régi támogatója, az Intel segítette a sikeres végkifejlethez. A képeket alaposan átvizsgálja a rendszer a beküldéskor, és szigorúan védi azok duplázódásának esélyét.
Digg.com duplázás védésA duplázott tartalom védésének algoritmusa a szöveges tartalom esetén is változott, mivel most sokkal okosabb a Digg. Eddig sokszor előfordult, jobban mondva ritka volt az (ha volt), hogy ne hozzon ki egynéhány álduplázott tartalmat. Most egy szép AJAX animáció szórakoztat a megszokott web 2.0 Digg emberrel, amíg megvizsgálja, hogy nincs szó másolásról. Mi több, ha nem másolásról van szó, akkor nem is fáraszt azzal, hogy erősítsük meg a beküldési szándékunkat (eddig mindig rá kellett kontrázni, hogy márpedig ebből linkbeküldés lesz).

Az új design szép, lekerekítet formákban, AJAXos megoldásokban jelent meg a felhasználó felületen. Ezt követően a hírbeküldési felület is retus alá került. Most egy kellemes légkörű, lekerekített formákkal és halvány színekben pompázó design vár. A radio gombokat AJAX váltotta fel, a kategóriák oszlopok helyett sorokban vannak, illetve a sor fölé görgetve színváltás történik a pontosabb láthatóság és szépség miatt.Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üresSajnos a jónak induló duplázást vizsgáló szkript megint “elbolondúlt”. Minden féle irreleváns bekűldőtt hírt kidob a találati listán.

Avatar Tupacko
2008. január 21.
16:06