Tíz napja

Írta: | 2007. december 19. | kategóriák: Blogolok, Hírek

Igen, tízedik napja nem született bejegyzés. Ez többnyire annak lehet a következménye, hogy ünnepek előtt az elég világ a feje tetejére áll. Én is fél lábbal a Holdon, fél lábbal a Föld nevű planétán vagyok. Egyszerüen nincsen időm a mindennapi teendők, a hazaköltözés örömei és az utolsó hétre hagyott projektek közt bejegyzések írására is. Ez ugyan nem azt jeleni, hogy nem figyelem a WebPillangó mozgását, vagy más blogok/fórumok mindennapjait, csupán kevesebb erőbedobással.
Ebben a bejegyzésben szeretnék Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet is kívánni, mivel több, mint valószínű, hogy nem igen lesz fizikai lehetőségem az adott időpontban ezt megtenni. Továbbá köszönöm minden látogatómnak és jövőblei látogatómnak az oldalon való részvételt, a reklámra kattintásokat és nem utolsó sorban a témákhoz való hozzászólástokat!Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üresPedig jó volna, ha gyakrabban kerülne ki bejegyzés. 🙁 Nem tudom, de ez nem egy amolyan közös blognak indult? Vagy csak én értelmeztem rosszul?

levi 2007. december 20. - 21:00

Valóbann jó volna, ha sikerülne gyakrabban frissíteni a tartalmat. A közösségi blog része az kicsitt sántít a dolognak, mert nem annak indutl. Sőt, nem is blognak! Bár szerintem most sem blog hangulatú, mégis valemennyire személyes. Minden esetre, ha elolvasod az impresszumot bizonyára segíteni fog a Web Pillangó megérétésben.

Avatar Tupacko
2007. december 20.
21:33

Neked is Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Tupacko!
Ha lemennek az ünnepek, akkor biztos rá fogsz érni bejegyzni.

AAron 2007. december 21. - 01:36

Kellemes Ünnepeket neked is…

LacyG 2007. december 23. - 17:38

Neked is kellemes, békés ünnepeket és boldog új évet Tupacko ! Na meg mindenkinek 🙂 Legyen olyan boldog az ünnep mindenki számára amilyennek elképzeltétek.

Sucó 2007. december 24. - 15:20

Köszönöm! Viszont kívánom mindekinek!

Avatar Tupacko
2007. december 27.
10:45