PTC – Avagy hogyan keressünk pénzt kattintásainkkal?

Írta: | 2009. október 29. | kategóriák: Hírek

Ebben a leírásban a PTC, vagyis a Paid to Click oldalakról lesz szó, illetve bemutatom az általam legjobbnak talált oldalt. Megmutatom azt is, hogyan automatizálhatod bevételed (kattintó program, figyelem: jogsértő lehet egyes szolgáltatásoknál. Használat előtt olvassátok el a reklámoldalak szerződését. Bizonyosodjatok meg róla, hogy szabad automatizált kattintó programokat használni).

A PTC oldalak lényege, hogy az oldalon ki van listázva általában 5-50 darab link, és ezekre kattintva pénzt kapunk. Ezt hallva nagyon egyszerűnek tűnik a dolog, hiszen csak megnyitom a böngészőmet és az összes linket kikattintom egy-egy lapba. A valóság komplikáltabb. Az egész ott kezdődik, hogy be kell regisztrálnunk egy ilyen PTC oldalra. Ezeknek általában valamilyen Bux a nevük, ami angolul dolcsit jelent. Én a Bux3.com-ot ajánlom, mert én is itt kezdtem: rengeteg a link (45-50 darab ) és jól fizet.

Miután betöltődött az oldal válasszuk a jobb felső sarokban lévő “Register” gombot. Kezdjük el kitölteni személyes adatainkat, majd amikor az AlertPay-hez érünk, írjuk be az AlertPay-be regisztrált e-mail címünket. Nagyon fontos, hogy el ne gépeljük, mivel ide fog jönni a megkeresett pénzünk. Pár sorral alább található a “Referrer (if any):” mező. Ide annak a felhasználónevét írjuk be aki téged ide az oldalra vezetett, vagyis aki által tudomásodra jutott a site. Ennek értelmében, szeretném ha meghálálnátok a leírást azzal, hogy az “umbro95” nevü felhasználót írnátok be ide, vagyis engem. Ebből semmi hátrányod nem származik, egyszerűen megköszönöd az illetőnek, hogy megmutatta neked az oldalt, és ebből a referalod profitál, mégpedig minden általad kattintott link után egy bizonyos összeget.

Miután megvagyunk a regisztrációval és bejelentkeztünk, kattintsunk a “Surf Ads” fülre. Most elénk tárulnak azok a bizonyos linkek. Kattintsunk rá egyre és a böngésző megnyit egy új lapot a kívánt oldallal. A lap tetején láthatjuk a Bux3.com feliratot és bal oldalt egy 30-ról visszaszámláló scriptet. Ez azt jelenti, hogy 30 másodpercig kell ezt az oldalt néznük, hogy megkapjük a 0,01$-t. Mután a számláló elérte a 0-t jó esetben egy zöld pipa jelenik meg mellette. Ez azt jelenti, hogy megvan a 0,01$ (ha piros X-et kapunk az azt jelenti, hogy több hirdetést néztünk egyszerre). 0,01$ nagyon kicsi összegnek tűnik 30 másodpercért az életünkből. Erre viszont már mások is rájöttek, így megvagyunk mentve.

Ezennel bemutatom nektek a Multiclicker nevű programot. A program lényege, hogy bejelentkezik helyettünk, lekéri a statisztikánkat, majd nekiáll és végigkattintja az összes linket egy böngésző segítségével (alapesetben IE6, de ezt nem fogjuk látni). Miután letöltöttük, csomagoljuk ki valahova, majd indítsuk el a Multiclicker.jar fájlt. A programon belül mennyünk az Account fülre, majd válasszuk az Add opciót. A kapott listán belül válasszuk a Bux3.com oldalt, majd kattintsunk a Next-re. Adjuk meg a regisztrációnál használt felhasználónevünket, jelaszavunkat, majd majd kattintsunk a Next-re, egészen addig, amíg megjelenik a Finish gomb. Miután ezt is lenyomtuk, az oldal és az accountunk neve megjelenik a listában. Ezt követően a program csatlakozik az oldalhoz, bejelentkezik, majd lekéri a statisztikánkat (pénz, referalok stb.), majd elkezd kattintgatni. Most már csak annyi a dolgunk, hogy hátradőljünk és élvezzük a programot, illetve a pénzt. Ezzel az oldallal egyedül napi 0.40 – 0.50 $-t kereshetünk a linkek mennyiségétől függően. Ha ez a bevétel kevés, szerezz te is referalokat, például regisztráltasd be barátaidat / osztálytársaidat nagyszülőket stb. Minden egyes referalod által kattintott pénzt megkapod te is, szóval ahány referalod van annyiszorosát kapod az általad kattintott összegnek, ami nem rossz üzlet.

Emellett ha nincs olyan, aki tudna neked segíteni, vehetsz is referalokat a főoldalon. Ha elérted a 10$-t, kifizetheted magadat a Cashout menüpontban.

Remélem hasznos volt a leírás, jó kattintgatást!Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üresKipróbáltam már jópár ilyen klikkelős oldalt, engem mindig csőbe huztak. Te már kerestél vele valamit ?

Bálint 2009. október 29. - 17:22

En soha nem mertem ilyenekre regelni, mert nem hittem el, hogy tenyeg ki fognak fizetni.
Ha megerosited, hogy tenyleg ott van a bankszamladon az ebbol jott penz, akkor kiprobalom en is:)

Blint 2009. október 29. - 17:42

Szia Bálint!

Sajnos ezekben az oldalakban mindig megvan a kockázat, hogy egyik nap még megnézed másik nap meg szó nélkül felszívódik. Ez az oldal elég stabil és ki is fizet, ezért mutattam be ezt. A Multiclicker pedig pont erre való: nem pocsékolunk el időt, így nem fogjuk a fejünket a flaba verni, amikor eltűnik a kedvenc PTC oldalunk. 🙂

Üdv, André

André 2009. október 29. - 20:18

Köszi szépen! én is igen sokszor használtam ezeket a honlapokat, de a kifizetésig sose jutottam el… most viszont úgy látom hogy 15$om van bent. Mitévő legyek? ha erről tudnál 1 cikket írni vagy egy emailt (beírt email címre) azt megköszönném!

bb sl

leone92s 2009. december 9. - 23:05

Szia!

Arra gondolsz, hogyan tudod kifizetni magad? Vagy esetleg, hogy mire érdemes költeni

André 2009. december 10. - 21:58

Sziasztok!

Háát a elköltésével nem lesz baj 😀 Hanem arról lenne szó, hogy ezt a e-pénzt h tudom én real-money-ba “konvertálni”?

kösz előre bb sl

leone92s 2009. december 11. - 00:18

Szia!

Az accountotdban kattints a Cashout/Convert menüpontra, majd a legalsóra. Ezzel várni kell 30napot, és vagy észreveszik vagy nem, hogy használtál-e programot. Ezután ha elfogadták, akkor az AlertPay-es számládra megérkezik a pénz, majd onnan trudod bankkártyára / csekkre utalni.A napokban olvastam, hogy mostmár nézik, úgyhogy ajánlom a neobux.com-ot. Itt sajnos nem lehet programot használni, és kevés a napi link, viszont ha szorgalmas vagy és követőket szerzel többet lehet vele keresni és biztosabban mint a bux3-mal.

André 2009. december 12. - 13:36

Hello!

Köszi a választ, de az a baj, hogy nekem ez nem az első ilyen oldalam, szóval nem tudok szorgalmas lenni már… az első a bux.to volt, ott szorgalmasan gyüjtögettem, de valami 8,7 $ után szépen csökkentették a linkeket 6 db-re, és onnantól nem volt értelme… aztán ez a bux3, meg még vagy 5 másik, de azokkal már nem is foglalkoztam. Nah most leírásod szerint rákattintottam a kifizet-re, és megvárom azt a 30 napot, meglátjuk mi lesz… habár előtte se sikerült… mindegy azért köszi!

bb sl

leone92s 2009. december 12. - 19:43

http://sharecash.org/download.php?file=251166 ingyen ptc script érdemes kipróbálni – bux3 klón

da 2010. január 4. - 18:28

Van valakinek tapasztalata, hogy nagyságrendileg mekkora összeget lehet havonta keresni ezzel? Arra akarok kilyukadni, hogy ha napi több órai munkával csak néhány 10 dollár az eredmény havonta, az nem biztos, hogy megéri.

András 2010. február 9. - 12:08

hali!

nagyot csalódtam én ebbe…
nézd ezt:
Balance Information
Account Balance (cashout) $32.96

és még 1 érdekesség…:
Date Amount Method Status
12 Dec 2009 11:39 16.73 AlertPay Payment Audit

szerinted mennyire hiszek már benne???

leone92s 2010. február 9. - 20:44

Sziasztok!

Sajnos ez az oldal is csaló lett… A leírás írásakor fizetett, most viszont már közel fél éve csinálok egy másik oldalt, egy rakás kifizetési fotó van a fórumon, ami magyarul is elérhető:

http://bit.ly/acQQV4

2500$ / Hónap

http://www.neobux.com/forum/?frmid=5&tpcid=57348

André 2010. február 9. - 22:48

Az általad ajánlott Bux3 oldalnak mennyi a legkissebb kifizetési összege?

markwebb 2010. február 22. - 00:38

Sziasztok!
Tudtok nekem segiteni? melyik ptc oldalaknál használhatom a multiclickert és melyiknél nem…………..
Köszike a segítséget
ui én bizom benne hogy valamennyit lehet vele keresni

Morcika 2010. február 23. - 01:08

Sziasztok! ha valaki tud érdemleges infoval szolgálni kérem segitsen mert még mindig nem válaszolt senki…………..

Morcika 2010. február 26. - 17:37

Én próbáltam már párat erre is beregisztráltam úgyh köszönöm!
Fizetni még nem fizettek mert még nem értem el a limitet! 🙂

Athesz 2010. március 5. - 20:42

Üdv Mindenki!
Van egy új magyar PTC oldal. Egy barátom csinálta ( tényleg )
http://www.ponter.hu/index.php?code=6378fe92cf

Igen ez az én reflinkem :)))

Ez nem pénzt fizet, hanem ajándékot lehet választani. Műszaki cikket, szolgáltatást.
Annyira új, hogy április 1-ig előregisztráció van, mert ugye a hírdetőknek sem mindegy ( akik magyar cégek ) hogy mennyi emberhez jut el majd az infó.
3×3 as mátrixban vannak a referáltak, 7 mélységből kapod a pontokat. Sokkal többet ér egy pont, mint 0,008 dollár pl a palmbuxban. Nagyjából úgy kell kalkulálni, hogyha nem lesz referáltad soha, akkor is belátható idő alatt legyen meg a kiszemelt ajándék.
Tehát nem kell ezer referált ahhoz, hogy egy bögréd legyen :)))

Ismerem az embert aki csinálja: Berkes Zoltán, nem arra megy, hogy mi szakadásig kattintgassunk és mega hálózatokat építsünk, hanem arra, hogy neki és neked is megérje.

A rendszer itt van leírva: http://ptc-oldalak.ning.com

Április egytől nyílik a webiroda és látod hányan vannak alattad és hányan teljesítik a napi 5 reklám megnézést amit emailben kap H-Péntekig. A levelek 72 óráig élnek, tehát lehet két-három napot összevonni. A reklámnak 1 percig kell majd nyitva lenni. Van visszaszámláló.

Márc 5-től lehet regelni, úgyhogy friss.

Örülnék, ha csatlakoznál, és terjesztenéd a hálózatodban és kitennéd a weboldaladra ha van.

Üdv:

Csaba

Theisz Csaba 2010. március 9. - 14:12

Hogy mi az a NEOBUX?

A Neobux egy új generációs PTC (paid to click) oldal.

* Azonnal fizet !!!
* 0,01$ minden linkért
* napi 4-5 link
* 50% a reffek után
* 2$ -tól fizet AlertPay/Paypal számlára
* magyar fórum
* refferer vásárlás

Mire vársz még?

Regisztrálj ÉS keress pénzt!
A regisztráció teljesen ingyenes, neked SEMMIÉRT nem kell fizetned.

Hogyan működik?
Regisztrálás után, reklámokat kell nézegetned, napi 4-5 db-t amiért kisebb összeget (0,01$ ) utalnak neked. Amint összejött a minimum kifizetési összeg, azaz a 2$ ,(később 3$ ,4$ ,…) azonnal átutalják neked a virtuális bankba (AlertPay/PayPal ami olyan mint itthon az OTP, csak éppen nincsenek fiókok kiépítve). Más embereket beszervezve, többet tudsz keresni.

Hogy mennyit fizetnek?
Nos ha simán beregisztrálsz, akkor ha napi 4 reklámod van 0,04$ egy nap.
Egy 30 napos hónapban ez 1,2$ . Ez nem sok mert 50 napot kéne dolgoznod 2$ -ért.
Ha rajtam keresztül regisztrálsz be, jár neked +50% utánam ami naponta már 0,06$ jelent.
30 nap alatt az 1,8$ . 34 nap alatt van meg a 2$ . Mivel naponta ez csak maximum 2 percet vesz igénybe, úgy egy hónapban maximum 60perc munka, ami így 440Ft-os órabért jelent kb. Ez már jobban hangzik ugye? Nos. Ha beregisztráltatsz még 5 embert a saját refferal linkeddel, akkor havonta 4,8$ -t tudsz keresni, ami átszámolva (220* 4,8= 1056Ft). Ez már jó órabér. Persze 60 embert is beszervezhetsz akkor 9000Ft körüli összeget szerzel havonta. Ezért ez csak egy kis lehetőség, hogy legyen némi zsebpénzed. 5 embert még bárki össze tud hozni és havonta +1000Ft is jól jöhet.

Hogy mire tudod felhasználni?
-eBay
-World Of Warcraft
-BiteFight
-Ikariam
-Travian
-Kikérheted saját bankszámládra is*
-…

Regelj itt: http://www.neobux.com/?r=Tekarukite7
Kis segítség:
* A rendszer csak AlertPay vagy PayPal számlára tud közvetlenül utalni, így csak onnan tudod átutalni saját számlára.
Vagy ha bármi kérdésed lenne: http://kereses-ptc.hupont.hu/

http://kereses-ptc.hupont.hu/ 2010. április 22. - 20:09

Olyan jó, hogy mindenki itt reklámoz a kommentben…
Mellesleg én ilyeneknek nem fogok hinni.

Bence 2010. április 24. - 11:51

Megkerdeztek levelben, ha kitehetik. Relevans, megengedtem, hiszen ez a bejegyzes pont errol szol 🙂

Avatar Tupacko
2010. április 29.
16:04

Találkoztam egy PTC oldallal…
Igencsak igéretesnek tűnik, 2$-tól fizet, PayPal-re is.
http://gagabux.com/register.php/resch13.html

surfbar 2010. április 30. - 15:25

Hali! Nézd meg: http://www.penzgyar.info

Mert az időd pénz!

Pisti 2010. június 10. - 11:22

Szia!

Ezt a mondatot nem értem: “majd amikor az AlertPay-hez érünk, írjuk be az AlertPay-be regisztrált e-mail címünket. Nagyon fontos, hogy el ne gépeljük, mivel ide fog jönni a megkeresett pénzünk.” Hogy érkezhet email címre pénz? Bocs, de elmagyaráznád nekem. Köszi

dera22 2010. július 15. - 14:29

A következő PTC oldalakat ajánlom figyelmetekbe. biztosan fizetnek 0.01/click 0.005/ref click
bux.gs/?r=beatumen
fantombux.com/register.php/beatUmen.html
neobux.com/?r=beatUmen
ptcin.com/?ref=beatUmen
futureptc.com/?ref=beatUmen
incrasebux.com/register.php/beatUmen.html
bb-bux.com/?ref=beatumen
tviptc.com/?ref=beatumen
gagabux.com/register.php/beatumen.html
altbux.com/?r=beatumen
clixsense.com/?3261687
10Bux.net/?=beatumen
twitbux.com/?r=beatumen
icobux.com/register.php?ref=17478

Ez az PTR oldal 100% fizet. 2-3 hét alatt teljesíteni lehet. cikkeket kell olvasni és értékelni.
readbud.com/?ref=4785036

beatumen 2010. augusztus 13. - 21:40

Sziasztok!

Én fenn vagyok vagy 30 ptc oldalon, vmelyik csak fizet 😀 Olvasgattam a bejegyzéseket, surfbar-nak jelzem, csaló a gagabux. Elértem a limitet, jelenleg 3,85$ van, és nemis tudom kikérni, cashout-nál kiírja, hogy csak tagoknak fizet. Na már most a legolcsóbb tagság, a silver 1hó-ra 9$, és kb. a felét ha visszakeresed. Nincs értelme.

Van egy e-mail-es oldal, awardmails. 100$-t ad egy e-mail elolvasásáért,click 4db/nap 50$/click. Hamar összejött a limitem, ami 20.000$ volt. Most ott tartok, h már van 30.450$-om és nm tudok rákattintani a kifizetésre, ezért felvettem velük a kapcsolatot, hogy most akkor mért is nem fizetnek. Mire az a válasz jött, hogy amint gold tagságot veszek, kérhetem a kifizetést, adnak 100aktív reffet alám,kapok 24h-án belül egy notbook-ot, meg hasonlók. A bibi benne, hogy a tagság 1000$, ami nem lenne gond, ha előbb utalnának. Ki az a hülye, aki beveszi, hogy kifizet 1000$-t és elküldik neki a milliókat. :S Szánalmas ez az oldal is. :S Jah és Gyik menüpontjukban szó nincs arról,hogy tagságot kell vegyél, ahhoz, hogy kifizessenek.
A többit nem fejtem ki, de nem fizet még a freedomclicks.net, se a buxess.com, a bux.to pedig egy elítélté, ott pénzmosás megy.

Dzsina 2011. január 21. - 08:09

Hali, szerintem a legjobb PTC a jordanbux! Természetesen ingyenes tagként kezdtem, lekértem 2,5$-t és fizetett, majd be is invesztáltam és 9$ kértem le, az is megjött és mindeszt 1 hónapon belül és még nincs vége a hónapnak 🙂 Aki regelni akar az légyszi hasnálja a linkem:
http://www.jordanbux.com/?ref=jerdei

köszönöm

E.J. 2011. május 21. - 11:21

beatumen, az általad használt oldalak 90%-a csaló listán van!!

ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt: http://www.scamdetector.info/ptc-scam-list-f.html

itt folyamatosan tesztelik a ptc oldalakat és aki ezen fent van, az tuti csaló!

E.J. 2011. május 21. - 12:24
zeuszbphc 2011. július 1. - 22:04

Érdeklődnék, hogy a
http://www.tendollarclick.com/ -ról hallott e már valaki,
elvileg 10$ klikkelésenként,
referal 5$, 10 000$ nál lehet igényelni a pénzt?!

Kreash 2011. július 18. - 14:02
Kreash 2011. július 18. - 14:03

Nem ajánlom senkinek a ptc-t. Nem keresel vele….

PtcDoctor 2011. október 29. - 20:23

Helo, amit irtal jol hangzik de vajon tenyleg mukodik? en holnap azaz tennek egy probat ,regizek az oldalra es kiprobalom ezt a Multiclickert….ha segitsegre van szuksegem hol erhetlek el?

Adam 2012. április 19. - 23:44

Kérek egy egyszerü leirást a munka elindításáról.

Szelényi Péter 2012. június 29. - 21:23

hali valaki tudna valaki segiteneni hogy a multiclikers progihoz hogy lehet késziteni pluginokat

sagi zsolt 2012. augusztus 29. - 22:09

Hát nem tudom nekem ez csak 0.001 es linkeket adott.
Én amit kipróbáltam az a http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=koristibor
Elértem az elsö kifizetést 2012.12.09.én és paypal ra kikértem a pénzt.
A szabályzatban elvileg 60 nap szerepel hogy kifizetik a pénzt így még nem tudom 100 % ig de az bíztató jel hogy rátették kifizetésre váró utalásra és a számlámról is levonták.
Ha kifizetik egyből megírom ide de ha gondoljátok és van napi 5 max percetek akkor kezdjétek el és ha kifizet akkor hamarabb lesz belöle pénzetek. Ez egy referal link ha alám regisztráltok az nem kerül nektek semmibe de én azt megköszönöm.
http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=koristibor

KorisTibor 2012. december 18. - 09:00

http://www.sixdollarclick.com/index.php?ref=papadi

Six Dollars Click! Naponta 6 linket kapsz, 60mp-ig kell az oldalon maradni, és 6 DOLLÁRT(!!!) kapsz/link. 6000$-tól lehet kifizetést kérni, ami ha csinálod, olyan 2 hónap, de megéri, hiszen TÖBB MINT 1 MILLIÓ FORINT!
Nekem már bejött, próbáljátok ki!

http://www.sixdollarclick.com/index.php?ref=papadi

koska 2012. december 30. - 19:11

koska Ki is fizették neked?

KorisTibor 2013. január 3. - 07:32

Csak fizetős PTC oldalak! Kifizetési bizonylatok megtekinthetőek a weboldalon! http://onlinemoney.atw.hu/

Szilo 2013. január 8. - 21:52

Sziasztok!
Én elég régen kattintgatok már, mostanra ráakadtam 3-4 PTC oldalra, ami rendszeresen fizet.
Napi 50 perc munkával szép fizetés pótlás jön össze. skyp segitségévelbukkantam rájuk. pethozsoltpeter

Pethő Zsolt 2013. február 7. - 00:00

Halihó, hogy tudok paypal számlát csinálni?

Szofi 2013. február 19. - 23:54

Sziasztok!
Magam is sok ilyen PTC oldalt próbáltam már ki. Rengeteg meg is szűnt. Ha még is valaki szeretne egy valóban fizető oldallal foglalkozni és van ideje is rá, akkor ajánlatomat érdemes kipróbálnotok!
Én már $90 kerestem vele. Kérdésed lenne keress bátran! A link:http://www.clixsense.com/?2078886
Üdv!

K. János 2013. április 21. - 15:03

Ez legális?Nem tiltanak ki érte?

kata0320 2013. május 20. - 11:12

Sziasztok!
HA valakit érdekelnek fizető oldalak:
http://penzzuhatag.hupont.hu/
Fizetési bizonylatok vannak feltöltve. Az oldalt minden nap frissítem!

Daisy40 2013. június 25. - 15:01

én most erre az oldalra regisztráltam, majd meglátjuk … 😉

twodollarclick.com

felhasználonevem: nikimolnar96

Niki 2013. október 28. - 17:25