Mi történik az oldallal?

Írta: | 2007. szeptember 05. | kategóriák: Blogolok, Hírek

Idejét látom, hogy írjak egy rövid beszámolót: mi történt a közelmultban és mi várható, hogy történni fog az oldal életében. Kezdeném a közelmulttal. Kissebb javítások voltak, példáúl most már müködnek a lábléc linek is. Minimális design váltás volt a jobb oldali részen is. Ami új, az a bejegyzésekben a Digg it! gomb. Bizonyára sokan ismeritek már a rendszert. Egy egyszerű oldal, ahol összegyűjtheted a számodra fontos, hasznos vagy éppen érdekes oldalakat az internetről.

A gomb arra szolgál, hogy ha rákattintasz, akkor automatikusan bekerül az oldal (csak az a bejegyzés) a megjelölt oldalak közé, és megnyílik egyúj ablakban. Nem egy reklámoldalra visz, és nem is egy marketing fogás. Már régebb használom és praktikusnak tűnik, remélem ti is ráébredtek, mennyivel kényelmesebb észben lehet tartani az érdekes oldalakat. Sok hasonló rendszer van, nekem a digg tetszik a legjobban, de van még Flur, del.icio.us stb. Esetleg, nem tudtok róla, van magyar digg is?

Mi várható a közelben? Készül a fórum! Már kaptam visszajelézst, hogy hiányzik. Bár nem volt nagy közösség, azért páran irogattunk, okoskodtunk és igen, ami útban állt, azt megoldottuk (probélmára, kihívásra értem). Még el kell készüljön az egyedi (már amennyire) bőr és akkor elindítom.

Későbben nem ártana blognak és a fórumnak is egyedi és egységes kinézetet adni. A gond az időhiány. Sajnos egyetem és meló mellet, még jótékonykodást is vállalok, így nem sok időm marad.Nyilvános lett a fórum. Nézd meg!

Avatar Tupacko
2007. szeptember 6.
23:31

Örömmel látom, hogy alakul az oldal. Csak így tovább 😉

levi 2007. szeptember 9. - 23:05

Koszi, igyekszik az ember, ahogy azt ideje es ereje engedi.

Avatar Tupacko
2007. szeptember 10.
13:06

Komentálás lezárva, itt folytatódik: http://forum.webpillango.org/index.php/topic,2.0.html

Avatar Tupacko
2007. szeptember 12.
22:07