Megérkezett az első helyért járó díj

Írta: | 2010. április 17. | kategóriák: Blogolok, Hírek

Köszönöm a szavazatokat! Tegnap kézhez kaptam a nyereményt is! Az órát! A Román Postanak hála részletekben jött, ezzel okozva kellemetlenséget a szervezőkenk és nekem is. Nem akartam addig megírni ezt a bejegyzést, amíg nem tudtam, hogy miként tovább. A szervezőknek hála ez simábban ment, mint gondoltam. Bevallom, kissé gyanakodva fordultam stvn-hez, hogy most akkor mi van. Felajánltam, hogy felét szívesen kifizetem, hiszen nekük is idő és pénz az alapanyag. Kellemes meglepetés volt, amikor azt mondta, hogy sajnálattal hallja, hogy mi történt, de biztosít, hogy ne fájtassam a fejem, mert amihelyt lehet, kapok egy új példányt. Persze az első az igazi, de erről sem ők, sem én nem tehetek, csakis a posta! Ha megfigyelitek a képeket, ennyire azért nem szabadna részekre törjön, ráadásul még az óraszerkezet is szétzúzódott. El sem tudom képzelni, hogy mit tehettek vele.

A legbosszantób talán az, hogy nagyon alaposan kidolgozták az óra minden részletét. Figyelem volt fordítva az apró részletekre is, így példáúl a pillangó szárnyára és a szöveget körülvevő sötétített keretre is! Köszönöm szépen a készítőknek, nagyon szép lehetett.

Köszönöm a Román Postanak is! Királyok vagytok!Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üresA román posta széttöri, a magyar posta kilopja. Általában. Mindent be kell csomagolni 5000 papírrétegbe, néha habszivaccsal? 🙁

Bence 2010. április 17. - 19:17

Ha kilopják, akkor a posta felel 😛

Avatar Tupacko
2010. április 17.
19:26

Már ha felel… Ha tudod bizonyítani.

Bence 2010. április 17. - 20:35

Én hagynám az egészet.Nem foglalkoznék az órával. A lényeg a tudat,hogy nyertél, és megmutattuk,hogy ha összefogunk akkor semmi sem lehetetlen. Mégegyszer gratulálok.

Steven 2010. április 17. - 22:34

A posta a hibas nem a szervezok. Nagyon kedvesek voltak, amikor megtudtak mi tortent es azon nyomban megmondtak, hogy keszitnek egy ujat. Azt hiszem ez a maximum, amit tehetnek. 🙂

Avatar Tupacko
2010. április 18.
10:32

Ez komoly… 🙁 Ne félj, ilyen a Magyar Posta is!

lowert 2010. április 18. - 10:53

Nem felek 🙂 Szinte orokigazsag, hogy ha valamit jol akarsz letudni, akkor csinald magad 😛

Avatar Tupacko
2010. április 18.
10:55

A magyar posta se jobb…közel 2 évig íjászboltban dolgoztam, és bár az íjak nem hímestojások, de nem szeretik,ha dobálgatják őket,stb, főleg mondjuk a kiegészítők mint pl. egy nagyítólencsés irányzék…általában ezeket úgy csomagoltuk, hogy “néhány méter” buborékfólia, doboz kibélel papírral, bele a “csomag”, papír, és ráírtuk, hogy ne dobáld, mert meghalsz 😀

Balou 2010. április 18. - 19:22

Annyit a szervezők igazán megtehettek volna, hogy törékeny árut úgy csomagolnak, hogy ne törjön össze. Az ebay-en küldők bubisfóliába és habszivacsba csomagolnak mindent. Inkább legyen a csomag nagyobb (a súllya nem fog – jelentősen – változni), de érkezzen meg egyben. Egy kis csomagolás csodákra képes!

Így még egy hollóházi porcelán is sikeresen megérkezett egy darabban.

Varsányi Martina 2010. április 19. - 16:37

Eleg jol be volt csomagolva, itt mindent szet tudnak torni. Ebbol el az Art Souvenir nap, mint nap. Nem az ok hanyagsaguk volt. Ezt most igy hozta az ido, mindenkinel becsuszik egy-egy baki 🙂

Avatar Tupacko
2010. április 19.
17:08

Azért ez nagyon durva érzés lehetett!

Várja az ember mint a messiás, hogy mit küldenek, aztán amit kiküldenek az össze van törve…

Seobaglyak 2011. február 13. - 02:31

Nem mondom, nem volt kellemes erzes, foleg hogy ott elottuk volt kicsomagolva … Amugy hasonlot lattam a Magyar Posta-val kapcsolatban is, egy kulfoldrol rendelt automodellt tettek tonkre.

Avatar Tupacko
2011. február 13.
09:53