Már Java Photoshop szótár is!

Írta: | 2008. május 15. | kategóriák: Blogolok, Hírek, Letöltések, Photoshop

A WebPillangó Photoshop szótár saját oldalt kapott. A további frissítésekről ott találsz információt, illetve a beszélgetés is ott folytatódik.

.Net és Java isAhogyan azt egy korábbi írásomban előrejeleztem, változások várhatóak a WebPillangó Photoshop szótár életében. A változtatások közül kettő megvalósult. Megérkezett a .NET Frameworkot használó program egy újabb változata, amit sokkal egyszerűbb használni, illetve napvilágot látott az első Java megvalósítás is.

A Java változat valamivel elmarad a C# megvalósítástól, mivel kötöttebb a programozó keze, illetve sokkal több időre lenne szükség egy közel tökéletes másolat elkészítéséhez. Ez nem azt jelenti, hogy nem használható, vagy hogy bármivel is kevesebb szó került volna be az adatbázisba. Nem erről van szó. Az adatbázis azonos, csupán kényesebb a segítőtárs használata. A fordítás a következő képpen történik: kiválasztod a fordítani kívánt szót a megfelelő nyelv listájából, majd leütsz egy billentyűt vagy ismét rákattintasz a legördülő listára. Ezáltal érzékeli a változást és elvégzi a fordítást. Az angol kifejezések abc sorrendben vannak, mivel többnyire angolról folyik a fordítás a magyar nyelv irányába. Idővel elképzelhető az azonos funkcionalitás elkészítése is, remélem mihamarabb lesz idő rá.

.Net alapú WebPillangó Photoshop szótár letöltése (1.1.0.0), a .NET keretrendszer letöltése
Java alapú WebPillangó Photoshop szótár letöltése (1.0.0.0)

Használd egészséggel!A szerző nem szeretné, ha megjegyzések lennének az íráshoz.