FeedBurner átállás

Írta: | 2012. szeptember 25. | kategóriák: Hírek

A Google már régebben úgy döntött, hogy a FeedBurner szolgáltatását nem viszi tovább. A jelenlegi állás szerint az október 20. után nem lesz elérhető.

Annak érdekében, hogy továbbra is feliratkozva maradj a WebPillangó hírcsatornájára, kérlek frissítsd az RSS címet a következőre: http://webpillango.org/feed/Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üresszvsz ez hivatalos csatorna, de itt nem látok infót leállásról adsenseforfeeds.blogspot.com

István 2012. szeptember 27. - 08:54

Az igazsag az, hogy perpillanat elegge felkavarja a dolgokat, hogy nem lehet tudni, hogy mi szunik meg es mi nem es sok felrevezeto hir van. Ami biztos, hogy megszunik az a FeedBurner API: https://developers.google.com/feedburner/

Az, hogy ez mennyiben befolyasolja vagy sem maga az RSS atvevest es szorast, nem lehet tisztan tudni. Egyelore visszaterek a WP sajat RSS-ehez, aztan kiderul, hogy visszamegyek vagy sem FeedBurnerre. A FeedBurner tovabbra is szinkronizalva van a blog sajat RSS-evel, tehat nincs deaktivalva. Csupan a weboldal fejleceben csereltem ki a feliratkozo linket es szolta, hogy esetleg a FeedBurner csatorna megszunhet.

Avatar Tupacko
2012. szeptember 27.
11:14