A közösségi oldalak jótékony hatása

Írta: | 2010. március 05. | kategóriák: Blogolok, Hírek, SEO, Web

Hála a közösségi oldalaknak és az aktív résztevőknek, Nektek!, a WebPillangó nézettsége két nap alatt szinte megduplázódott! Magam is meglepődtem, amikor pár perce ránéztem a Google Analytics statisztikára!

Nézzük csak, mi történt! Már egy hónapja beneveztem a WebPillangót az első erdélyi blogversenyre. Március másodikán elkezdődött a vetélkedő szavazós része. Most van egy hónap, hogy mindenki leadja a voksát, napi egyszer!

A verseny szellemében ki került a szavazásra felhívó kis szöveg és a szavazás linkje az oldalra. A szabályzat értelmében, nem szabad más oldalon elhelyezni a szavazás linkjét, nem szabad kéretlen körlevélben szavazásra buzdítani az embereket. Itt jön kilátásba a közösségi média! Akármennyire is kevés időm van, rászánom a magam részét, hogy felpezsdítsem a WebPillangó körüli mozgást, hogy az ide látogatók meglássák a felhívást és amennyiben akarják, szavazzanak a WebPillangóra! Ezt követően megjelenik a bejegyzés a Twitteren, a Buzz-on, Facebookon, fórumokon, megírja mindenki, aki segíteni szeretne  a saját blogján, hogy most a WebPillangó nem segítséget nyújt, de kivételesen segítséget kér! Ezzel indul is a lavina és hála a hűséges, visszatérő, és az újonnan idekerülő látogatóknak, mára már (bár a második helyen) az élmezőnyben van a WebPillangó!

Ezt Nektek köszönhetem. Ezt a WebPillangó Nektek köszönheti!

Ahogy ígértem, minden száz szavazást egy leírással fogokjutalmazni! Remélem hasznotokra válik és sikerül ötletet meríteni az írásokból!

Mindössze annyit kérek, hogy olvassátok el az elöző mondatokat, hogyan segítettetek eddig, és ha kérhetlek, segítsetek továbbra is! Twitter, Facebook, blogok … éljen a közösségi web, éljenek a felhasználók!Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üres