Felhasználási feltételek

Írta: | 2007. július 08. | kategóriák:

A felhasználási feltételek módosításának lehetősége

A WebPillangó fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltéteket a felhasználók előzetes értesítése nélkül egyoldalúan módosítsa. Az utolsó módosítás időpontja a Felhasználási feltételek szövegének végén található.

A szolgáltatás

A szolgáltatással kapcsolatban megérted és elfogadod az alábbiakat: (a) amennyiben regisztrálsz a fórumba, meg kell adnod egy érvényes e-mail címet, valamint a regisztrációs folyamatban választanod kell egy jelszót; (b) a jelszó titokban tartásáért te felelsz;

A WebPillangó fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek. A WebPillangó nem tartozik felelősséggel ezen kötelezettség nem teljesítésével okozott hiányért vagy kárért.

A WebPillangó fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást bármely felhasználó felé megtagadja.

Felhasználói magatartás

Elfogadod, hogy felelősségteljes magatartást tanúsítasz és más felhasználókkal vagy tagokkal szemben tiszteletteljesen viselkedsz a fórumban és a WebPillangó teljes keretén belöl.

Ezen feltételek elfogadásával egyetértesz, hogy az oldal szolgáltatásait nem használod más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon felhasználók személyiségi és egyéb jogainak megsértésére. A WebPillangó fenntartja a jogot, hogy törölje vagy korlátozza azokat a felhasználókat, akik más egyéneket zaklattak a jogsértés formájától függetlenül.

Módosítva: 2008. Szeptember 4.A szerző nem szeretné, ha megjegyzések lennének az íráshoz.