Inspiráció: Meríts ötletet a reklámokból

Írta: | 2008. október 06. | kategóriák: Blogolok, Design, Photoshop

Ha fantáziadús ötletekre van szükségünk, akkor inspirálódjunk reklámokból! Lehet az egy kép, egy plakát, hang vagy videó, flash animáció és a többi. Az biztos, hogy a reklámba óriási pénzek vannak beleverve és sok jó ötletet találunk. Nem kell a jelennél sem leragadni. Rengeteg jópofa reklám volt a múltban is. Gondoljunk például a Moulin Rouge plakátaira.

Inspiráló plakátok
Forrás: http://flickr.com/photos/nickobec/373033121

Nézzünk néhány érdekesebb oldalt, ami a témába vág. Ha lusták vagyunk böngészni és automatizált reklámmegjelenítést akarunk, látogassunk el The AdGeneratorra. Természetesen a slideshow hátrányokkal is jár, ezért ha másfajta böngészésre vágyunk, akkor a BannerBlogot ajánlom figyelmedbe! Ha olyan reklámokat akarsz nézegetni, ami biztosan nem untat, akkor böngész néhány betiltott vagy sokat hurcolt, kreatív, felhívást vagy reklámot: http://www.bestrejectedadvertising.com/Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üres