Inspiráció: Az internet a múzsánk

Írta: | 2008. október 02. | kategóriák: Blogolok, Design, Photoshop

Napjaink szürkeségeiből való kitörésre egy nagy segítség lehet az internet. Számtalan módja van annak, hogy az interneten ötleteket találjunk, egy fajta inspirációs aranybánya. Hogy csak egy pár szót mondjak, egyhelyen kínál olyan dolgokat, mint például weboldaltervezési, tipográfiai és fotózási leírásokat, tanácsokat, termékgalériákat, fotóadatbázisokat, videókat, stb.

Az inspiráló út
Forrás: http://www.flickr.com/photos/36353934@N00/2468061648

Egy jó példa, hogy miben segíthet a világháló, hogy olyan dolgokból merítsünk ötletet, ami nekünk nem is volt. Például én bélyegeket és képeslapokat gyűjtöttem, de sosem éreztem semmiféle vonzódást a kitűzőkkel szemben. Tegyük fel, most egy kitűzővel díszített weboldalt kell készítsek, de halvány lilám sincs, hogy miként is kell kinézzen egy jól megtervezett kitűző. Rákeresek a neten és hasonló oldalak fogadnak: http://psdtuts.com/inspiration/40-creative-courageous-and-campy-buttons/
Meggyőző, igaz? 🙂

A következő bejegyzések az internetes inspirálódásról fognak szólni. Érdemes lesz a következő napokban is visszanézni!Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üres