Inspiráció: A múlt és jelen

Írta: | 2008. szeptember 30. | kategóriák: Blogolok, Design, Photoshop

Ha inspirálódni szeretnél, mi sem lehet jobb ötlettár, mint maga a múlt. Rengeteg helyen találhatunk inspiráló nyomokat. Átlagos dolgoknak tűnő dolgok, amelyek a vártnál nagyobb előrejutást biztosítnak.

Egy öreg párizsi képForrás: http://www.flickr.com/photos/87937023@N00/135451201

Mindenkinek van kedvenc gyerekkori meséskönyve. Ha vesszük a fáradtságot és vetünk rá egy pillantást, végiglapozunk egy részen, elbámulunk a képek fölött, sok ötletet nyerhetünk. Nekem most a Csipike jutott hirtelen eszembe. A képeknél maradva ott vannak az új és már kopásnak induló családi fotóalbumok, a gyerekkori képeslap-, bélyeg-, kitűzőgyűjteményünk, vagy bármi egyéb, ami megmozgatja érzéseink és hagyja felszabadulni a fantáziánk. Próbáljunk meg egy kicsitt figyelni, hogy milyen szépen játszanak a színek egy színes képregényben vagy éppen mennyire lenyűgöző, amikor a kontrasztok és a szürke különféle árnyalatainak játékát figyeljük egy feketefehér némafilmet nézve.Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üres