Blogétvágy és geek!?

Írta: | 2007. december 04. | kategóriák: Blogolok

Blog étvágyAzt hiszem erre mondják: egyszer megvadulok én … Egy ilyen nap után, amilyen a mai volt, képes vagyok netezni, blogolni, híreket olvasni. Mi is volt ma? Semmi különös, mivel még 51 perce kezdődött a ma. Mi volt tegnap? Nem jutottam gépközelbe (csak hajnalban, mint ma is), így vacsora után, ami ugye 11:30 körül sikerült, nekiálltam blogokat és híreket olvasni, megnézni a levéláradatomat, stb. (mert nem elég nekem a számtalan projekt, amit be kell fejezni:))
Mivel már régebb is végeztem teszteket és olvasgattam a témában, úgy éreztem, lassan elmondok valamit, amit szerintem szinte mindenki tud rólam: egy blogfaló geek vagyok. Nos, a geekségem az különféle tesztektől függően 54%-tól kezdődően 97%-ig ível. Személy szerint úgy érzem, hogy a valós érték az arany középúton ballag valahol. A blogfüggőségem a kép mutatja, egyértelmű.
Te mennyire vagy geek és/vagy blogfüggő?Értékeld a bejegyzést!

Loading ... Loading ...

A bejegyzésre érkező kommenteket elérheted RSS 2.0 formájában vagy emailben is:

A bejegyzéshez tartozó trackback cím, illetve a permalink.

A megjegyzéseket kérlek, tedd fel érthető és illendő módon, ne fikázz le másokat, mert nem tudnak valamit, amit te már igen. A kommentár lehetőleg függjön a bejegyzéshez :)

kötelező
kötelező, titok marad
ha nincs, maradjon üres